string(5) "1024M"

Capabele Compagnons

De deskundige samenwerkingspartners van CFO Capabel

CFO Capabel helpt MKB-bedrijven hun financiële gezondheid en toekomstbestendigheid verbeteren. Met de onderstaande partners – onze Capabele Compagnons – werkt CFO Capabel graag samen. Met hun specifieke dienstverlening helpen ze de doelstelling van de opdracht bij onze klanten realiseren.

CRDT zorgt er als samenwerkingspartner van CFO Capabel voor dat u als MKB-ondernemer goed weet met wie u zaken gaat doen, onder meer door creditchecks, juridisch advies over en opstellen van algemene voorwaarden, kredietverzekeren en financieren. Zo breidt u de kennis van uw klantenbestand uit.

Verder helpt CRDT de cashflow van uw bedrijf vergroten door het debiteurenbeheer professioneel over te nemen of juist door specialisten bij u te detacheren. Om te voorkomen dat u vorderingen moet afschrijven, biedt CRDT vanuit kantoren in Nederland en Duitsland passende incassomaatregelen. Het bedrijf beschikt over een ruime database met betaalervaring van (internationale) retailers.
Lees meer
Op zoek naar een zakelijke (groei)financiering voor uw MKB-onderneming? Collin Crowdfund, een samenwerkingspartner van CFO Capabel, is marktleider in de crowdfundingbranche en bemiddelt lineaire leningen. Niet alleen uw financiering, maar ook de marketingkracht, ambassadeurs, publiciteit, en begeleiding door een professionele Crowdfund Coach helpen uw bedrijf groeien.

Collin heeft al honderden bedrijven van financiering kunnen voorzien, via zo’n 12.000 investeerders. Deze investeerders zorgen gemiddeld binnen 50 uur voor uw financiering tussen de € 50.000,- en € 2.500.000,-. In 2016 won Collin Crowdfund de Gouden Stier voor beste crowdfundingplatform en in 2017 is het bedrijf opnieuw genomineerd.

Lees meer over Collin Crowdfund

Lees meer
Ligt er een innovatief idee klaar bij u waarvoor u nog financiering of subsidie zoekt? Of wenst u strategisch advies over hoe uw MKB-organisatie nieuwe business kan genereren en meer rendement kan behalen met de ontwikkeling van diensten en producten? Leap, een samenwerkingspartner van CFO Capabel, heeft gespecialiseerde adviseurs die u helpen met innovatie.

Leap is een innovatieadviesbureau met 2 servicelines:
• Funding: financiering van innovatie door optimale inzet van innovatiesubsidies
• Business Innovation: het vergroten van de innovatiecompetentie, new business door innovatie, optimaliseren van rendement op innovatie.

Lees meer over Leap.The Innovation Agency

Lees meer
Met ruim 50 vestigingen en 120 adviseurs realiseert Credion, een samenwerkingspartner van CFO Capabel, volledig onafhankelijk uw bedrijfsfinanciering. De Credion-adviseur analyseert en adviseert rondom de kredietverleningssituatie. Hij of zij brengt de mogelijkheden in kaart, stelt een investeringsplan op en regelt de best passende financiering.

Als MKB-ondernemer betaalt u voor die dienstverlening. Aan de inkoopkant bieden de financiers Credion voordelige arrangementen (vanwege het inkoopvolume). Dat voordeel geeft Credion door aan u als klant, zodat uiteindelijk de factuur terugverdiend wordt. Op die manier kost de dienstverlening u feitelijk niets en blijft Credion echt onafhankelijk.

Lees meer
Digitalisering van uw organisatie is van cruciaal belang om te overleven, maar in de praktijk mislukt driekwart van de IT-projecten. Succesvolle digitale transformatie vereist immers gelijktijdig schaken op diverse borden en raakt verrassend veel facetten. Hard en zacht.Business Case Entrepreneurs (BCE) bedenkt en leidt digitale transformaties, optimaliseert bedrijfsprocessen en -structuren,

zet probleemprojecten weer ‘op de rails’ en maximaliseert de prestaties van softwareleveranciers. Door ideeën te ontwikkelen, regie te voeren, IT-specialisten aan te sturen, gebruikers te enthousiasmeren enzovoort. Afhankelijk van de echte problematiek van uw MKB-organisatie zorgt BCE als samenwerkingspartner van CFO Capabel dat het wordt geregeld. Punt.

Lees meer
Hoe bepaalt u nu werkelijk de inhoudelijke kwaliteiten van uw finance professional? Businesscontroller.nu, een samenwerkingspartner van CFO Capabel, biedt u als MKB-organisatie krachtige assessmentinstrumenten waarmee zij zeer concreet het werkelijke potentieel aan vakinhoudelijke (financiële) denkkracht laat zien.

Vakinhoudelijke denkkracht is een prachtige, bewezen graadmeter voor potentie, succes in een rol of geluk in een functie. Bijvoorbeeld het zeer opvallende verschil tussen een business controller en een financial controller. Duizenden mensen wereldwijd keken in de spiegel die deze tools vormen en vele klanten ontdekten het gemak van de toepassingen.

Lees meer
×