string(5) "1024M"

CFO Capabel financieel advies

Over CFO Capabel

De wereld van vandaag verandert razendsnel. Internet, social media, globalisering en digitalisering zorgen voor een turbulente omgeving. Om succesvol te ondernemen moet uw organisatie in staat zijn om voortdurend vooruit te kijken, de juiste beslissingen te nemen en effectief te sturen. Goed financieel advies is daarbij van cruciaal belang.

CFO Capabel is ontstaan vanuit de vraag van MKB-organisaties, onderwijs en zorgorganisaties om een financieel adviesbureau met aanvullende competenties en vaardigheden die het management helpen financieel gezond en toekomstbestendig te worden en blijven.

Waarom CFO Capabel?

CFO Capabel is meer dan een financieel adviesbureau. Wij helpen uw strategisch en financieel management verbeteren met raad én daad. Met een scherpe financiële analyse, strategisch en financieel advies over uw financiële organisatie en processen en begeleiding bij de implementatie. Onze parttime CFO’s staan u al vanaf één dag per week bij in het financieel gezond en toekomstbestendig maken van uw onderneming of organisatie. Verder ondersteunen wij uw organisatie met interim CFO’s en verzorgen wij de werving & selectie voor uw vaste finance management vacatures.

De Capabele dienstverlening

Parttime CFO

Parttime CFO

Onze parttime CFO’s die uw organisatie ondersteunen met raad én daad.

Lees meer

Interim management

Interim management

Financieel directeuren die uw organisatie tijdelijk bijstaan.

Lees meer

Werving & Selectie

Werving & Selectie

Invulling van uw vaste vacatures voor financieel directeuren, financieel managers en controllers.

Lees meer
Dick Tool directeur CFO Capabel

Onze Capabele organisatie

CFO Capabel bestaat uit ervaren en gedreven zelfstandige professionals (CFO’s) die uw organisatie met raad en daad bijstaan. Al onze financiële professionals hebben jarenlange ervaring op directieniveau op het gebied van strategie, financieel management en bedrijfsvoering. Ze hebben bewezen dat ze in staat zijn om te coachen op leiderschap en management, veranderingen te initiëren en te realiseren, mensen te inspireren en mee te krijgen in de gewenste richting.

Het is de ambitie van CFO Capabel zich te blijven onderscheiden als financieel adviesbureau. Door deze professionals een platform voor gezamenlijke marktbewerking en continue ontwikkeling te bieden, onder andere door maandelijkse intervisie- en trainingssessies. Wij geloven dat we onze opdrachtgevers optimaal kunnen laten profiteren van ons financieel advies, onze kennis en kwaliteiten door onderlinge samenwerking en kennisdeling.

Onze Capabele kernwaarden

Bij de uitvoering van onze financieel advies opdrachten staan de kernwaarden van CFO Capabel voorop. Een Capabele CFO is:

Ondernemend

Ondernemend

Als ondernemer kan de Capabele CFO zich als geen ander inleven in de uitdagingen van de DGA. Hij durft besluiten te nemen en is actiegericht.

Praktisch

Praktisch

Elk van onze Capabele CFO’s koppelt denkkracht aan hands-on handelen, is to-the-point en stroopt de mouwen op om zaken snel te realiseren.

Gedreven

Gedreven

De Capabele CFO is ambitieus en stelt alles in het werk om de klus te klaren. Energiek, enthousiast en gericht op het stimuleren van anderen.

Resultaatgericht

Resultaatgericht

Een Capabele CFO stelt concrete doelstellingen, heeft het vizier altijd gericht op de horizon en stuurt continu op het gewenste resultaat.

Meer weten over financieel advies van CFO Capabel?

×