string(5) "1024M"

Interim management zorg

CFO Capabel Zorg Interim Management: Duidelijk. Deskundig. Resultaatgericht

Overweegt u een interim zorgbestuurder / directeur financiën in te zetten voor een beperkte periode, bijvoorbeeld zes tot twaalf maanden? Naast een parttime CFO biedt CFO Capabel Zorg Interim Management de mogelijkheid een interim zorgbestuurder / directeur financiën in te schakelen. Om uw zorgorganisatie te helpen bij het doorvoeren van strategische veranderingen. Of omdat iemand op een kritieke managementpositie (bestuurlijk of financieel) binnen uw zorgorganisatie snel vervangen moet worden.

De interim manager van CFO Capabel Zorg

Duidelijk en resultaatgericht: goede afbakening van interim opdrachten

De inzet van CFO Capabel Zorg Interim Management begint met een duidelijke afbakening van uw interim opdracht. Moet de interim manager een specifieke ‘klus klaren’, zoals het financieel op orde brengen van de bedrijfsvoering? Het financieel management van uw zorgorganisatie waarnemen totdat een opvolger voor uw bestuurder of financieel directeur is gevonden? Samen met u bepalen wij de aard van de opdracht en de prestaties die geleverd moeten worden door de interim zorgbestuurder of directeur financiën, zodanig dat het resultaat aan het eind van de inzet uitstekend meetbaar is.

Deskundig: altijd de juiste interim manager for the job

Onze interim zorgbestuurders en financieel directeuren zijn mensen uit de dagelijkse praktijk van financieel management in de zorg. Stevige finance professionals met bewezen ervaring in het management van zorgorganisaties, die al vele interim opdrachten succesvol hebben volbracht. Zowel in ons eigen team als in ons uitgebreide netwerk van interim CFO’s hebben wij juist die ervaring die u nodig hebt. Afhankelijk van de behoeften van uw organisatie brengen wij u in contact met een interim manager die ervaring heeft met uw specifieke vraagstukken.

Voordelen van CFO Capabel Zorg Interim Management

Snel inzetbaar

Snel inzetbaar

Snel inzetbaar

Onze interim manager kan snel beginnen bij uw zorgorganisatie, soms zelfs al binnen enkele dagen.

Geen rompslomp

Geen rompslomp

Geen rompslomp

Het inschakelen van een interim manager vereist een minimum aan selectie- en aanstellingsformaliteiten.

Raad én daad

Raad én daad

Raad én daad

De interim manager helpt zowel met concrete adviezen en ideeën als met de implementatie daarvan.

Resultaatgericht

Resultaatgericht

Resultaatgericht

De resultaten van ons interim financieel management zorg zijn duidelijk meetbaar door specifieke en concrete doelen, gesteld bij aanvang.

Ervaring

Ervaring

Ervaring

De interim manager voegt altijd kennis toe aan uw zorgorganisatie, die daar op de lange termijn van profiteert.

Meer emotionele afstand

Meer emotionele afstand

Meer emotionele afstand

Onze interim manager is minder emotioneel verbonden met uw organisatie, en kan daardoor objectiever oordelen en makkelijker lastige beslissingen nemen.

Erik Laarhoven Partner business unit Zorg - CFO Capabel

Kennismaken met Interim Management van CFO Capabel Zorg?

Weten wat onze interim managers voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van interim financieel management in de zorg? Neem contact op met Erik Laarhoven op 06–11 84 33 81 voor een vrijblijvende kennismaking.

×