Maakt uw onderneming voldoende winst? Voor de continuïteit? Om te blijven groeien? En om de eigenaren van onderneming een vergoeding te betalen voor het beschikbaar gestelde vermogen? Goed ondernemerschap vraagt van u dat u het maximale rendement uit uw onderneming haalt. Uw winstgevendheid vergroten kan echter alleen indirect, door factoren te beïnvloeden die een direct effect hebben op de winst. Bijvoorbeeld de kostprijs per product, de verkoopprijs per product, het verkoopvolume en de overheadkosten.

Gratis whitepaper Winstgevendheid

In de gratis whitepaper “Vergroot uw winstgevendheid in 6 stappen” leest u hoe u aan de hand van een stappenplan de winstgevendheid van uw onderneming kunt vergroten. Van inzicht krijgen tot actief sturen. Van het opstellen van een heldere strategie tot het verminderen van verspilling. Inclusief bruikbare tips en praktische handvatten, die u direct kunt toepassen.

Vraag nu de whitepaper “Vergroot uw winstgevendheid in 6 stappen” gratis aan!

 

 

Andere blogberichten

 

Een succesvolle turnaround in 5 fasen

Het gaat al een hele tijd niet goed met uw bedrijf: uw financiële positie is verslechterd, uw aandeelhouders morren en…

Verder lezen

Nog geen krachtige missie? Werk aan de winkel!

Als directeur-grootaandeelhouder bent u voortdurend druk met het runnen van uw onderneming. Dagelijks zijn er dingen die uw aandacht vragen…

Verder lezen

Meld u aan voor de e-mail nieuwsbrief