Als MKB-ondernemer of directeur bent u elke dag volop bezig om met uw bedrijf goede resultaten te behalen. Maar hoe zit het met de toekomstige waarde van uw bedrijf? Door actief te werken aan waardecreatie realiseert u continuïteit voor uw onderneming en personeel, maakt u uw bedrijf aantrekkelijk(er) voor kopers en kunt u straks optimaal genieten van uw pensioen.

Op donderdag 15 april 2021 van 19.00 tot 21.30 uur vindt het seminar ‘Werken aan Waarde’ plaats in het AFAS Experience Center te Leusden. Een avond vol waardevolle inzichten én praktische handvatten om de waarde van uw bedrijf te vermeerderen. Een must voor MKB-ondernemers en directeuren met hart voor de zaak en oog voor de toekomst.

Laat u inspireren door de kennis, ervaring en best practices van CFO Capabel, AFAS, Synergia Capital Parnters, Schuiteman Accountants en Adviseurs, Centrum voor Bedrijfsopvolging en Van Diepen Van der Kroef Advocaten, allen experts op het gebied van financieel management en waardecreatie. Wissel ervaringen en inzichten uit met collega-ondernemers. En ga de dag na het seminar direct aan de slag met het vermeerderen van uw bedrijfswaarde.

Bent u er ook bij op 15 april 2021? Lees meer op werkenaanwaarde.nu

Andere blogberichten

 

Vijf vereisten voor een goede managementrapportage

Om uw onderneming optimaal te kunnen besturen, heeft u als directeur-grootaandeelhouder inzicht nodig in het reilen en zeilen van uw…

Verder lezen

Bedrijfsovername en opvolging, in goede en slechte tijden

  Rondetafelsessie 14 juni 2018, Utrecht: Welke kansen biedt de hoogconjunctuur uw onderneming? En hoe verzilvert u ze? De economie…

Verder lezen

Meld u aan voor de e-mail nieuwsbrief