string(5) "1024M"

CFO Capabel: sturen door inzicht

CFO Capabel helpt uw strategisch en financieel management verbeteren met raad én daad. Met een scherpe financiële analyse, strategisch advies over uw financiële organisatie en processen, business coaching en begeleiding bij de implementatie. Onze parttime CFO’s staan u al vanaf één dag per week bij in het financieel gezond en toekomstbestendig maken van uw bedrijf.

Financieel management en advies

Op praktische en concrete wijze helpen wij ondernemers en zorgorganisaties de juiste strategische keuzes maken en hun financiële organisatie op orde krijgen. Door de inzet van gedreven en ervaren financieel directeuren, zowel als parttime CFO of parttime bestuurder. En op basis van werving en selectie voor vaste vacatures.

Meld u nu -geheel kosteloos- aan voor het seminar Werken aan Waarde!

Seminar ‘Werken aan Waarde’

Op donderdag 09 april 2020 van 19.00 tot 21.30 uur vindt het seminar ‘Werken aan Waarde’ plaats. Een avond vol waardevolle inzichten én praktische handvatten om de waarde van uw bedrijf te vermeerderen. Een must voor ondernemers en directeuren met hart voor de zaak en oog voor de toekomst.

Dit seminar wordt u kosteloos aangeboden door CFO Capabel, Synergia Capital Partners, Schuiteman Accountants en Adviseurs, Centrum voor Bedrijfsopvolging en Van Diepen Van der Kroef Advocaten. Voorafgaand aan het seminar kunt u kosteloos genieten van het overheerlijke Werken aan Waarde-broodbuffet in het AFAS Experience Center. Meer informatie over het seminar leest u op www.werkenaanwaarde.nu

De voordelen van een parttime CFO

Snel en flexibel inzetbaar

Betaalbaar

Ervaren

Resultaatgericht

Raad én daad

Op maat

Waarmee kan de parttime CFO u helpen?

De parttime CFO van CFO Capabel ondersteunt u op de volgende gebieden:

Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

 • Lange termijn beleid opstellen
 • Kansen inventariseren
 • Onrendabele activiteiten beperken
 • Innovatiemogelijkheden onderzoeken
 • Adviseren over bedrijfsopvolging
 • Bedrijf verkoopklaar maken

Financieel gezond

Financieel gezond

Financieel gezond

 • Winstgevendheid en cashflow verbeteren
 • Kostenbesparing realiseren
 • Inzicht in prestaties vergroten
 • Bankfaciliteiten optimaliseren
 • Contractafspraken met klanten
  en leveranciers aanscherpen

Organisatie op orde

Organisatie op orde

Organisatie op orde

 • Taken, verantwoordelijkheden en
  bevoegdheden in kaart brengen
 • Procedures en processen optimaliseren
 • Systemen ontwikkelen en implementeren
 • ICT-systemen doorlichten
 • Administratieve processen optimaliseren

In control

In control

In control

 • Planning- & controlcyclus inrichten
 • Risicogebieden in kaart brengen
 • Risicoprognoses opstellen
 • Compliance advies en implementatie
 • Dashboard met managementinformatie opzetten

Maak kennis met de diensten van CFO Capabel

Parttime CFO

Complexe financieel management vraagstukken waar u zelf niet uitkomt en geen budget voor een fulltime CFO?

De parttime CFO van CFO Capabel helpt u inzicht krijgen in uw financial operations. Geeft u strategisch advies over duurzame verbeteringen. En begeleidt u voor een langere periode bij de implementatie. Al vanaf één dag per week.

Interim CFO

Interim CFO of zorgbestuurder nodig voor een beperkte periode, bijvoorbeeld zes tot twaalf maanden? Om uw organisatie te helpen bij het doorvoeren van strategische veranderingen, een specifieke ‘klus te klaren’ of iemand op een kritieke managementpositie snel te vervangen? Onze interim managers hebben ervaring in uw branche en met uw specifieke vraagstukken.

Werving & selectie

CFO vacature? Financieel directeur, business controller of hoofd administratie nodig? CFO Capabel helpt u graag uw financiële vacatures invullen. Uit ervaring weten wij welke achtergrond en competenties belangrijk zijn voor een succesvolle werving en selectie van finance managers. En we testen onze kandidaten zowel op financieel-analytische denkkracht als op leiderschap.

Voor de zorg

Managementadvies

Strategisch advies nodig bij een complex financieel vraagstuk? De ervaren financieel managers van CFO Capabel helpen u graag de juiste financiële beslissingen nemen.

Door een gedegen en pragmatische analyse van uw vraagstuk en een concreet financieel managementadvies waarbij de opties helder voor u zijn uitgewerkt.

 Business coaching

Met een ervaringsdeskundige sparren over financieel-strategische vraagstukken? Of over uw rol en persoonlijke ontwikkeling? Onze business coaches zijn zelf jarenlang CFO geweest, en zij coachen u als geen ander op leiderschap én vakinhoud. De ‘oogst’ van elke coachingssessie kunt u direct in uw dagelijkse praktijk toepassen. Action Learning dus!

Meer over Business coaching

Maak kennis met onze parttime/interim CFO’s

Afhankelijk van uw vraag en situatie, koppelen wij u aan één van onze ervaren parttime CFO’s of business coaches:

Nu actueel

CFO Capabel te gast bij New Business Radio

CFO Capabel was op 22 november live te beluisteren op New Business Radio. Directeur Dick Tool, partner Gerrit Tijdeman en klant van het eerste uur Tom Coehorst van de EyeTi-Groep schoven aan bij presentatrice Fabienne de Vries en geven aan wat de toegevoegde waarde is van een Capabele parttime CFO.

Beluister uitzending
×